Business gebruikers Volledige controle

  • De data waar je mee werkt, is voortdurend flexibel in te zetten en te combineren. Vanuit ons CDP met centrale klantprofielen, of vanuit je eigen CDP, CRM of waar ze dan ook vandaan komt.
  • Je beheert data, flows, content én delivery in alle kanalen vanuit één tool. De superusers krijgen geavanceerde beheerfuncties en de vrijheid om zelf oplossingen te creëren.
  • Deze flexibiliteit en vrijheid geeft Ternair een voorsprong ten opzichte van platformen met een vast datamodel (eerst alle data importeren), een eenvoudige flowbuilder (beperkte opties), of oplossingen voor een of enkele klantkanalen (alleen e-mail).

Zo werkt het voor jou Terug naar voor wie

Dit kun je verwachten

logo
Geen gedoe met data

Geen datasilo’s meer of onvolledige gegevens, maar alle klantdata beschikbaar binnen één omgeving zodat je direct aan de slag kunt met het segmenteren van je doelgroepen op basis van alle klantgegevens.

logo
Get more done

Bouw razendsnel campagnes en automatiseer de uitvoering. Zo krijg je met een klein team heel veel voor elkaar. Met Ternair krijg je meer gedaan en behaal je betere resultaten.

logo
Vrijheid zonder beperkingen

Met onze functies, van eenvoudig tot geavanceerd, kan iedereen aan de slag. Geen afhankelijkheden, geen beperkingen, maar zelf aan het stuur.

Wij houden van een goed succesverhaal

Hoe Bouwmaat een persoonlijke winkelervaring omnichannel maakt | Ternair.com

"Ternair biedt ons de mogelijkheid om snel gepersonaliseerde campagnes op te tuigen. Iedere bouwer is anders en hier spelen we graag op in. Ternair houdt net als wij van aanpakken en staat met de voeten in de klei. Zodoende was de samenwerking in no-time opgetuigd en konden we aan de slag. "

Nick Vieberink
Marketing Manager & E-commerce

80.000

gepersonaliseerde e-mails

30%

groei in online bestellingen

8.7

gemiddelde klantbeoordeling

Hoe KLM wereldwijd 10 miljoen klanten persoonlijk en relevant benadert | Ternair.com

"Wij sturen het iFly KLM Magazine naar 10 miljoen klanten wereldwijd. Alles moet kloppen in de e-mails, deze moeten in een strak gereguleerd tijdschema verzonden worden om de loads op de servers te managen en binnen de lokale e-mailplanningen te passen. Met Ternair lukt dit en blijft de kwaliteit gewaarborgd en de kosten beheersbaar."

Marc Jansz
Customer Media Manager

10 miljoen

e-mails verspreid over 80 landen in 5 verschillende talen

90%

tijdsbesparing door data-driven 1-1 e-mailtemplate

83%

stijging in geopende e-mails door personalisatie

Hoe Springer Nature 50 procent meer conversie realiseert | Ternair.com

"Met Ternair kunnen we geautomatiseerd het juiste moment kiezen om bepaalde boodschappen te sturen. De flows zijn afgestemd op de interesses die iemand toont. We hebben zicht op het hele proces en weten steeds beter wie we wanneer wat moeten sturen, zodat we niemand lastigvallen met onze boodschappen."

Michael Dam
Marketingmanager

50%

stijging in open rates

x2

Click-Through-Ratio

30%

lagere opt-out

Hoe Vesting Finance marketing automation inzet voor online betalingen | Ternair.com

"Ternair heeft uitstekend meegedacht in de digitale transformatie van de processen binnen Vesting Finance. De implementatie hebben we pilotwise opgepakt en is met advies van Ternair steeds breder in onze organisatie geïmplementeerd. Met behulp van Ternair hebben we nu beter inzicht in campagnes, e-mail acties en de geautomatiseerd e-mailflows."

Conrad Doornheim
Senior Data Intelligence Consultant

20%

meer online betalingen

Vergroting

betaalgemak

Verlaging

portokosten

Hoe de RAI 10% meer bezoekers werft | Ternair.com

"Met de inzet van SEO, contentmarketing en marketing automation realiseerde de RAI 10 procent meer bezoekers voor de Aquatech Amsterdam beurs. De rebook door exposanten bereikte een record van 62%."

Annelie Koomen
Senior Brand Marketing Manager

12%

meer registraties

10%

meer bezoekers

62%

rebook door exposanten

Dagelijks gepersonaliseerde content voor 1.5 miljoen professionals | Ternair.com

"De software van Ternair is flexibel genoeg om aan onze wensen te worden aangepast, robuust genoeg om als professionele tool te worden ingezet en voldoende gebruiksvriendelijk om door de business zelf gebruikt te worden. Een typisch voorbeeld van 'the best of both worlds'. Met Ternair besparen we tijd en realiseren we een hogere productiviteit. Daarnaast zien we een beter resultaat in onder meer clicks en openers."

Stephanie Gillissen
Marketingmanager Data & Projecten

1.5 miljoen

lezers

Klant

als uitgangspunt

Maximale

relevantie

Hoe MindCampus de e-mailmarketing conversie verdrievoudigd | Ternair

"De kracht van Ternair is dat zij zich snel kunnen verplaatsen in de problematiek. Dankzij de Ternair Marketing Cloud kunnen wij op een gestructureerde manier met onze doelgroep communiceren. Wij verliezen geen tijd meer met interne afstemming en zoekacties, maar kunnen focussen op output."

Pieter Lieverse
Algemeen Directeur

x3

stijging in conversie

x2

stijging in geopende e-mails

25%

conversie afkomstig van remarketing e-mails

We helpen je met relevante vraagstukken

Ik heb vaak gedoe met klantgegevens die niet beschikbaar zijn. Hoe werkt dat bij jullie?

Bekijk antwoord

Met Ternair Marketing Cloud kunnen we klantgegevens uit meerdere databronnen tegelijkertijd koppelen. Geen datasilo's meer of onvolledige gegevens, maar alle klantdata beschikbaar binnen één omgeving.

Is jullie softwaretool gemakkelijk om mee te werken?

Bekijk antwoord

Ternair Marketing Cloud is een gebruiksvriendelijke en intuïtieve tool waarmee je via drag & drop snel en eenvoudig campagnes in elkaar kunt klikken zonder IT-kennis. Na een korte training kun je direct zelf aan de slag.

Hoeveel vrijheid heb ik binnen de tool om zelf iets te bouwen?

Bekijk antwoord

Ternair biedt een veelvoud aan geavanceerde, self-service functies voor het selecteren, bewerken, toepassen en automatiseren van klantgegevens en content binnen campagnes. En kom je er zelf niet uit? Geen zorgen, wij staan altijd voor je klaar.

Hoe ervaren andere onze tool?

"Ternair geeft vrijheid. Het inrichten of verbeteren van processen is ingewikkeld, maar het wordt pas echt gecompliceerd zonder vrijheid. Ternair geeft ons de blokkendoos om te bouwen wat wij nodig hebben, zowel binnen de suite als in koppeling met onze eigen applicaties. Door de samenwerking met Ternair consultants kunnen we in korte tijd veel bereiken."

Mark van Dorresteijn
Projectmanager

"Ternair is een erg gebruiksvriendelijke software voor een e-mailmarketing. Met name het opmaken van e-mails werkt erg prettig. Ook het maken opzetten van a/b tests en het maken van selecties werkt goed."

Thomas Karsdorp
Online Marketeer

"De uitgebreide mogelijkheden en flexibiliteit van het Ternair Platform helpt ons dagelijks in het behalen van onze marketingdoelstellingen. Ternair denkt actief met ons mee over optimalisaties door zich als partner op te stellen in de samenwerking. Op die manier blijven we relevant in onze directie communicatie met onze klanten."

Mark de Bra
Database Marketeer

"Vanuit VluchtelingenWerk zijn wij erg tevreden over de diensten van Ternair en de samenwerking die wij hebben. Met grote flexibiliteit en professionaliteit worden oplossingen gezocht en gevonden. Issues worden snel en adequaat opgelost. Ternair levert een belangrijke bijdrage aan de marketingcommunicatie van VluchtelingenWerk."

Aase Kretzschmar
Communicatieadviseur

"We werken nu sinds 2018 samen met Ternair. Vesting Finance zit midden in de digitale transformatie van de processen. Ternair heeft hierin uitstekend met ons meegedacht. De implementatie hebben we pilotwise opgepakt en is met advies van Ternair steeds breder in onze organisatie geïmplementeerd. Met behulp van Ternair hebben we nu beter inzicht in campagnes, e-mail acties en de geautomatiseerd e-mailflows. Wij bevelen Ternair zeker aan!"

Conrad Doornheim
Senior Data Intelligence Consultant

"Wij hebben inmiddels al veel stappen gezet op het gebied van e-mailmarketing met dank aan deze geavanceerde tool. Zo hebben wij diverse retargeting campagnes opgezet die voor een stijging van de conversieratio hebben gezorgd."

Dianne Ramakers
Online Marketeer

"Sinds 2015 werk ik samen met de mensen van Ternair. Vanaf die tijd hebben we samen grote stappen gemaakt op het gebied van mailings, tracking, personalisatie etc. Persoonlijk vind ik het fijn dat we een vaste set van contactpersonen bij Ternair hebben die ook vaak bij ons op kantoor zijn te vinden, mensen die de cultuur en processen binnen Vakmedianet goed kennen en op die manier bijna aanvoelen alsof ze een directe collega zijn."

Martijn Roskam
Online Coördinator

"Het is prettig werken met Ternair. Er wordt gedacht vanuit de business en niet alleen vanuit de techniek. Bovendien kunnen ze snel schakelen en dat is belangrijk voor ons. Met de oplossing van Ternair hebben we realtime aansluiting op de bestaande systemen, met als grote voordeel dat alle data op één plek wordt opgeslagen en altijd up-to-date is."

Richard van Yperen
Online Strateeg

"We hebben voor Ternair gekozen vanwege de snelle implementatie en de enorme flexibiliteit die het systeem biedt: van procesboodschappen zoals een welkomstmail tot het bouwen van een complete customer journey. De organisatie achter Ternair werkt echt prettig: kom je er niet uit of wil je ondersteuning? Ternair reageert snel, vakkundig maar bovenal flexibel. De combinatie van het systeem met deze flexibele organisatie heeft ertoe geleid dat onze conversies omhoog schoten."

Wim Verbeek
Database Analyst / Marketeer

Vraag een demo aan!

We laten je graag zien waarom onze software sneller en efficiënter is.

Nu aanvragen
Vraag een demo aan | Ternair.com

We zijn er om te helpen

Praat met een specialist en ontdek wat onze software voor jou kan doen.

Stel je vraag
Stel je vraag Sjoerd | Ternair.com
Volgende

Managers

Vorige

IT