Non-profit & Fondsenwerving Donateur, vrijwilliger, iedereen is uniek

Bereik donateurs, supporters, vrijwilligers en sponsors via alle media met persoonlijke content. Stimuleer kennisdeling, online testen, aanmeldingen, giften en donaties.

Hoe werkt marketing automation voor fondsenwerving.

Download whitepaper Ik wil een demo

Omnichannel fondsenwerving

Laat alle kanalen elkaar versterken voor dat ene doel. Fysieke fondsenwerving is uitstekend te combineren met online. Kies per donateur op basis van klantdata het meest geschikte kanaal: een DM met QR-code, e-mail of sms met directe betaallink.

Geef klanten de maximale beleving in al je kanalen

Benader ieder segment uniek

Vrijwilligers, influencers, donateurs en sponsors. Ze zijn allemaal uniek en verdienen content die bij ze past. Personaliseer je uitingen op basis van persoonlijke voorkeuren die je zelf -zonder technische kennis- in je dataplatform selecteert.

Klantsegmentatie van het hoogste niveau

Inhaken op actuele onderwerpen

Doordat al je data en kanalen centraal beheerd worden, schakel je snel bij gebeurtenissen en brengen e-mail, social media, website, pr en klantenservice in no-time dezelfde boodschap.

Optimale gebruikerservaring met persoonlijke content

Sympathisant wordt donateur

Volg iedere actie gericht en geautomatiseerd op met vervolgcampagnes. Elke fase in de donateursreis wordt ondersteund met de juiste content op het juiste moment. Als marketeer kun je focussen op de inhoud.

Stuur klantvriendelijke, gepersonaliseerde e-mails

Efficiënte fondsenwerving

De gehele betalingscyclus wordt geautomatiseerd. Van de keuze van het juiste medium, de opvolging van non-respons, 1-druk-op-de-knop betaallinks tot en met de vastlegging in het crm en de bedank-communicatie.

Data, content én automatisering in eigen hand

Resultaten bij onze klanten uit de branche

Zo maakt VluchtelingenWerk het multichannel fondsen werven succesvol | Ternair.com

"Vanuit VluchtelingenWerk zijn wij erg tevreden over de diensten en samenwerking met Ternair. Met grote flexibiliteit en professionaliteit worden oplossingen gezocht en gevonden. Issues worden snel en adequaat opgelost. Ternair levert een belangrijke bijdrage aan onze marketingcommunicatie."

Aase Kretzschmar
Communicatieadviseur

Optimaal benaderen

We kunnen nu via verschillende kanalen onze doelgroepen optimaal benaderen

campagnematige werken

Alle uitingen zijn aan elkaar gekoppeld en de opvolgingen gaan sneller

snel schakelen

We kunnen nu veel beter en sneller samenwerken

Zonnebloem | Ternair.com

"Ternair Marketing Cloud biedt ons de mogelijkheid om snel en flexibel nieuwsbrieven te versturen naar onze verschillende doelgroepen. Door geweldige begeleiding vanuit Ternair hebben we een aantal klantreizen vanaf social media tot aan het callcenter kunnen automatiseren. Dit levert ons een efficiëntere klantreis op, met een kleinere foutkans en waar we minder repetitief werk aan hebben."

Vincent van Baarle – Overdevest
Online Marketing & Communicatie Manager

Zo blijft Aidsfonds effectief fondsen werven na verdwijnen acceptgiro | Ternair.com

"Ternair is een erg gebruiksvriendelijke software tool voor een e-mailmarketing. Met name het opmaken van e-mails werkt erg prettig. Ook het maken opzetten van a/b tests en het maken van selecties werkt goed."

Thomas Karsdorp
Online Marketeer

Sociale impact met slimme oplossingen | Ternair.com

"Het slim kunnen toepassen van technologie binnen het marketingspeelveld door Ternair plus onze kennis en ervaring op het gebied van relatie en databasemanagement in de Non-Profit sector, stelt ons in staat om ons nog beter toe te wijden om social impact te creëren voor onze relaties. Kortom: sociale impact door slimme oplossingen."

Edwin Schalk
Directeur

Vraag een demo aan!

We laten je graag zien waarom onze software sneller en efficiënter is.

Nu aanvragen
Vraag een demo aan | Ternair.com

We zijn er om te helpen

Praat met een specialist en ontdek wat onze software voor jou kan doen.

Stel je vraag
Stel je vraag Sjoerd | Ternair.com

Marketing automation voor non-profit en fondsen

Marketing automation voor non profit en fondsen genereert meer donateurs, supporters, vrijwilligers en sponsors. Gebruik persoonlijke content via alle media, bijvoorbeeld met kennisdeling, in online testen en bij aanmeldingen. Met onze software personaliseer en optimaliseer je alle communicatiekanalen. Je verzamelt bovendien waardevolle data uit meerdere bronnen op één centraal platform.

 

Waarom marketing automation voor non-profit en fondsen?

Organisaties als Artsen zonder Grenzen, Aidsfonds, Liliane Fonds, Vluchtelingenwerk Nederland die al met ons platform werken, maken van sympathisanten loyale donateurs. Ze verzamelen en activeren klant- en gedragsdata. Het vormt de basis voor relevante communicatie die leidt tot een betere klantervaring.

Je wilt met non-profit marketing of de inzet van email voor fondsen zoveel mogelijk donateurs, vrijwilligers of sponsors werven. Het is dan zonde om de verschillende kanalen elkaar niet te laten versterken.

Onze software helpt je ieder segment uniek te benaderen met data vanuit alle bronnen. Dus vertel vrijwilligers wat ze willen horen, terwijl je donateurs stimuleert met communicatie waarvan je weet dat het extra donaties creëert.

Met onze oplossing voor marketing automation voor non-profit en fondsen haak je makkelijker in op actuele onderwerpen, converteer je sympathisanten tot donateurs en verdien je de investering onderaan de streep dubbel en dwars terug.

 

Wat levert marketing automation voor non-profit en fondsen op?

Met marketing automation voor fondsen en non-profit verbeter je jouw communicatie, zowel voor donateurs en vrijwilligers als voor jouw organisatie. Je bent actueel, relevant en up-to-date, zodat je efficiënter werft en onderaan de streep extra inkomsten genereert.

Zet onze oplossing voor emailmarketing voor non profit samen met social media, de website, PR en de klantenservice in, dan kies je in één keer voor het complete platform dat je nodig hebt.

 • Persoonlijke benadering van iedereen
  Vertel vrijwilligers wat ze willen horen en stimuleer donateurs op het moment dat ze willen doneren. Met persoonlijke communicatie ben je steeds precies op tijd en op de juiste plek aanwezig.
 • Efficiënter fondsen werven
  Werf efficiënter door de verschillende kanalen elkaar te laten versterken. Met onze oplossing voor marketing automation combineer je email met de website en met social media, PR en de klantenservice.
 • Centraal platform voor alle data
  Verzamel alle data uit verschillende bronnen voortaan op een platform. Dat geeft overzicht, maakt nieuwe verbanden inzichtelijk en zorgt ervoor dat je vanuit een boodschap via meerdere kanalen communiceert.

 

Marketing automation voor non-profit en fondsen: de beste software

Onze marketing automation oplossing voor fondsen en non-profit combineert professionele mogelijkheden met een gebruiksvriendelijke interface. Dat betekent dat iedereen ermee aan de slag kan en je alle mogelijkheden hebt om het slim aan te pakken.

 • Slimme oplossingen met QR-codes
  Gebruik een DM met een QR-code en maak de resultaten van fysieke campagnes meetbaar.
 • Betaallinks in e-mails en SMS-berichten
  Integreer een betaallink in e-mails en SMS-berichten en maak het donateurs makkelijker.
 • Combineer fysiek en online
  Combineer online activiteiten met de fysieke campagnes richting jouw doelgroep.

 

Marketing automation platform

Bij Ternair ontwikkelden we een marketing automation platform speciaal voor non-profit organisaties en fondsen. Wij begrijpen de branche en de behoefte om centraal en doelgericht te communiceren.

Daarmee maken we het makkelijk om boodschappen op elkaar af te stemmen, persoonlijke content te communiceren en het overzicht te houden over wat er intern en extern gecommuniceerd wordt. Dankzij ons platform voor marketing automation gaat daar minder werk in zitten; er wordt juist veel meer mogelijk wordt.

 

Marketing automation bij Ternair

Bij Ternair hebben we de software voor marketing automation voor non-profit en fondsen die jij zoekt al ontwikkeld. Wij hebben ons huiswerk gedaan, zodat jij daar eenvoudig mee aan de slag kunt.

Onze gebruiksvriendelijke software maakt het makkelijk om met de professionele functies aan de slag te gaan. Gebruik marketing voor non-profit en fondsenwerving alsof je dat altijd zo hebt gedaan. Onze specialisten helpen je graag op weg, waarna je voortaan ieder segment uniek benadert.

 

FAQ: veelgestelde vragen over marketing automation

 • Welke andere organisaties gebruiken jullie software al?
  Onder andere VluchtelingenWerk, Artsen Zonder Grenzen, De Zonnebloem en het Aids Fonds gebruiken ons platform. Zij ervaren iedere dag de voordelen, dankzij de eenvoudige interface en de professionele mogelijkheden.
 • Is jullie software geschikt voor mijn instelling?
  Als je communiceert met vrijwilligers, donateurs, supporters en/of sponsoren maak je met ons platform de juiste keuze. Wij helpen je de communicatie te optimaliseren en te personaliseren.
 • Bieden jullie ondersteuning als we er zelf niet uitkomen?
  Ja, onze specialisten zijn beschikbaar om te ondersteunen als dat nodig is. Sterker nog, bij issues of ervaren uitdagingen staan we bekend om onze concrete oplossingen in gewone-mensentaal die iedereen begrijpt.

Laten we beginnen

Wil je weten wat Ternair voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag een intake aan en ervaar zelf hoe het platform werkt.

Ja, ik wil een gratis demo aanvragen!

  Liever direct iemand spreken?

  Stuur een e-mail info@ternair.com
  Volgende

  Finance & Verzekeringen

  Vorige

  Retail & E-commerce