Kanalen Via alle kanalen een optimale ervaring

Ternair Marketing Cloud biedt eenvoudige en geavanceerde mogelijkheden om op het juiste moment de juiste boodschap via het juiste kanaal te versturen.

  • Integreer al je directe kanalen zowel online als offline
  • Zet het juiste kanaal in elke fase van de customer journey
  • Beheer je kanalen vanuit één omgeving

  • Integreer al je directe kanalen zowel online als offline.
  • Zet het juiste kanaal in elke fase van de customer journey.
  • Beheer je kanalen vanuit één omgeving.

Alle kanalen

logo
E-mail

Creëer, bewerk en test gepersonaliseerde mailings met onze intuïtieve drag-and-drop-editor. Plan en verzend mailings in hoge volumes met hoge performance. 

Bekijk uitgebreide opties

logo
Mobiel / App Push

Segmenteer en plan mobiele berichten via SMS en pushnotificaties. Bereik je klanten op hun mobiele telefoon met een hoge attentiewaarde op basis van gepersonaliseerde berichten.

logo
Website / Web Push

Haal meer uit je klantcontacten met dynamische content die past bij de customer journey van jouw bezoekers. Personaliseer de content op je website gebaseerd op realtime klantprofielen en het gedrag van de websitebezoeker.

logo
Social media

Bereik heel gericht jouw doelgroepen via social media kanalen. Creëer ‘custom audiences’ op basis van al je klantdata. En synchroniseer en integreer leads die binnenkomen via social media binnen je eigen data-omgeving. 

logo
Print

Maak, test en bewerk op een eenvoudige manier adressenlijsten voor direct mailings. Exporteer klantgegevens om je mailings te personaliseren en gebruik unieke contactcodes voor de verwerking van de respons. En verstuur je exportbestanden geautomatiseerd via een beveiligde verbinding naar je mailhuis.

logo
Telemarketing

Creëer, test en realiseer op een eenvoudige manier bellijsten met onze gebruiksvriendelijke drag-and-drop-editor. Verrijk je bestanden met profielgegevens als input voor de telefoongesprekken. Koppel al je response bestanden geautomatiseerd binnen je eigen data-omgeving. 

logo
Klantenservice

Ondersteun medewerkers van de klantenservice bij het voeren van juiste en waardevolle gesprekken door het toegankelijk maken van het volledig klantbeeld en de (marketing) interacties met klanten. Denk aan profielkenmerken, contactgeschiedenis, nieuwsbriefabonnementen en e-mail open- en klikgedrag. 

logo
Sales

Verbind je leadgeneratieflows en synchroniseer geautomatiseerd de gekwalificeerde leads voor sales in je CRM-systeem. Voorzie op deze manier jouw verkoopteam op het juiste moment van de beste leads.

Vraag een demo aan!

We laten je graag zien waarom onze software sneller en efficiënter is.

Nu aanvragen
Vraag een demo aan | Ternair.com

We zijn er om te helpen

Praat met een specialist en ontdek wat onze software voor jou kan doen.

Stel je vraag
Stel je vraag Sjoerd | Ternair.com