Marketing automation specialist Soms heb je extra handen nodig

Als je snel resultaat wilt halen, moet je soms even gas geven. Wij helpen je met een ervaren specialist in marketing automation en Ternair Marketing Cloud. Je eerste ideeën en campagnes heb je dan sneller op de rit, wat het doortesten en ontwikkelen een stuk prettiger maakt.

Ja, dit wil ik

Ervaren specialisten

logo
Kennisnetwerk

Wij hebben een netwerk aan specialisten die als marketing automation marketeer met ternair Marketing Cloud hebben gewerkt. Zij kennen de kneepjes van zowel de business als de software.

logo
Superuser

Afhankelijk van je wensen bepaal je of je intern iemand tot superuser opleidt of een externe specialist deze rol (tijdelijk) laat vervullen.

logo
Frisse blik

De marketing specialisten uit het netwerk zijn dagelijks met de software bezig en wisselen onderling kennis over campagnes uit. Het maakt je marketing niet alleen effectiever, maar ook bestaande processen worden steeds door iemand onder de loep gehouden.

Wat anderen zeggen

"Vanuit VluchtelingenWerk zijn wij erg tevreden over de samenwerking met Ternair. Met grote flexibiliteit en professionaliteit worden oplossingen gezocht en gevonden. Ternair levert een belangrijke bijdrage aan de marketingcommunicatie van VluchtelingenWerk."

Aase Kretzschmar
Communicatieadviseur

"Onze consultant is technisch goed op de hoogte en weet direct wensen te managen. De commitment overweldigend. Het is prettig om te ervaren en het geeft het gevoel dat je het samen doet."

Erik Leenders
Functioneel Applicatie Beheerder

"Door de samenwerking met Ternair consultants kunnen we in korte tijd veel bereiken."

Mark van Dorresteijn
Projectmanager

"Ternair denkt actief met ons mee over optimalisaties door zich als partner op te stellen in de samenwerking. Op die manier blijven we relevant in onze directie communicatie met onze klanten."

Mark de Bra
Database Marketeer

"Sinds 2015 werk ik samen met de mensen van Ternair. Vanaf die tijd hebben we samen grote stappen gemaakt op het gebied van mailings, tracking, personalisatie etc. Persoonlijk vind ik het fijn dat we een vaste set van contactpersonen bij Ternair hebben die ook vaak bij ons op kantoor zijn te vinden, mensen die de cultuur en processen binnen Vakmedianet goed kennen en op die manier bijna aanvoelen alsof ze een directe collega zijn."

Martijn Roskam
Online Coördinator

"Het is prettig werken met Ternair. Er wordt gedacht vanuit de business en niet alleen vanuit de techniek. Bovendien kunnen ze snel schakelen en dat is belangrijk voor ons."

Richard van Yperen
Online Strateeg

"Door geweldige begeleiding vanuit Ternair hebben we een aantal klantreizen vanaf social media tot aan het callcenter kunnen automatiseren. Dit levert ons een efficiëntere klantreis op, met een kleinere foutkans en waar we minder repetitief werk aan hebben. Daarnaast is het fijn om te werken met een partner die er alles aan doet om een oplossing te bieden aan de wensen, problemen en uitdagingen waar we tegenaan lopen."

Vincent van Baarle
Overdevest Online Marketing & Communicatie Manager

Laten we beginnen

Wil je weten wat Ternair voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag een intake aan en ervaar zelf hoe het platform werkt.

Ja, ik wil een gratis demo aanvragen!

  Liever direct iemand spreken?

  Stuur een e-mail info@ternair.com
  Volgende

  Partners

  Vorige

  Persoonlijke consultant