Awards & Certificeringen

Nursing wint LOFonderscheiding 2019

02 februari 2019

Nursing is door het onafhankelijke LOF College voor Vakinformatie tot winnaar 2019 uitgeroepen. De LOFonderscheiding voor Vakinformatie is dé tweejaarlijkse kwaliteitsonderscheiding voor vakinformatieve, wetenschappelijke en professionele producten en diensten voor beroep en bedrijf. De prijs is donderdag 31 januari in het Volkshotel in Amsterdam uitgereikt.

Kwaliteitsonderscheiding voor vakinformatieve, wetenschappelijke en professionele producten

Annemarie Jorritsma (voorzitter LOF College) citeert uit het Collegerapport: “Nursing maakt hét verschil voor de persoonlijke professionele ontwikkeling van verpleegkundigen, verbindt de lezers, reflecteert op beroepsinhoud en vakuitoefening, neemt waar nodig politiek stelling, informeert over voor de zorg relevante maatschappelijke ontwikkelingen, heeft oog voor de emotionele kant van het beroep en laat de lezers aan het woord. Voor verpleegkundigen is Nursing onmisbaar. En juist dat maakt Nursing onmiskenbaar tot de laureaat van de LOFonderscheiding voor Vakinformatie 2019.”

 

Ternair Marketing Cloud

Nursing is een uitgave van Bohn Stafleu van Loghum. Ook genomineerd voor de LOF-onderscheiding voor Vakinformatie 2019 waren de volgende merken:

  • Adformatie – Sijthoff Media
  • Cobouw – Vakmedianet
  • Renda – Aeneas Media

Bohn Stafleu van Loghum werkt, net als Vakmedianet en Sijthoff Media, met de marketing automation oplossingen van Ternair.

De LOFonderscheiding voor Vakinformatie 2019 is een initiatief van de Stichting Lucas-Ooms Fonds en Branchevereniging Media voor Vak en Wetenschap (MVW).

Hoe BSL met specifieke en actuele informatie de klantrelatie verbetert | Ternair
Lees ook
Hoe specifieke en actuele informatie de klantrelatie verbetert

LOF College voor Vakinformatie

De onderscheiding wordt toegekend door het LOF College voor Vakinformatie. De leden zijn afkomstig uit bedrijfsleven, politiek, journalistiek, wetenschap, media en uitgeefsector.

Het LOF College wordt voorgezeten door mevrouw Annemarie Jorritsma en bestaat uit: Hoogleraar Kitty Koelemeijer, Nyenrode Business Universiteit; bestuurder en ondernemer Hoogleraar Bart Brouwers, RU Groningen; media-ondernemer en -expert Hoogleraar Valerie Frissen, Universiteit van Leiden; directeur SIDN fonds; toezichthouder Michiel Bicker Caarten, mediaspecialist en auteur Hoogleraar Jeroen van Erp, Delft University of Technology; partner/oprichter Fabrique Sandra Kroon, bestuur en management consultant; mediaprofessional Dries van Ingen, algemeen directeur Boom uitgevers Amsterdam (1996-2017); winnaar van de LOF prijs 2015, thans directeur a.i. Poetry International Rotterdam; executive coach en consultant innovatie uitgeverijen Geert Noorman, namens Stichting LOF.

Ook aan de slag met award winning marketing automation software?

Praat met een specialist en ontdek wat onze software voor jou kan doen.

Contact opnemen
Ook aan de slag met award winning marketing automation software?
Volgende

KLM iFly: persoonlijk en relevant communiceren met lezers

Vorige

Met marketing automation klanten zo relevant mogelijk benaderen