Release update

Productnieuws April 2021

Bekijk onze nieuwste functies en updates die speciaal voor marketeers ontwikkeld zijn.

Spotlight features & updates

Verbetering in feedback loop, automatische list-unsubscribe toegevoegd | Ternair.com

E-mail deliverability

Verbetering in feedback loop, automatische list-unsubscribe toegevoegd

Als onderdeel van ons lidmaatschap van de Certified Senders Alliance (CSA) is de feedbackloop van Ternair Marketing Cloud uitgebreid met een geautomatiseerd proces dat list-unsubscribe zowel via e-mail als url ondersteunt.

Lees meer
Verbeterde weergave van NOT-blok en gekoppelde blokken | Ternair.com

Customer Journey flowchart

Verbeterde weergave van NOT-blok en gekoppelde blokken

Zie direct en duidelijk welke selectieblokken zijn uitgesloten van je journey flowchart. Met onze vernieuwde customer journey flowchart kan je uitgesloten gegevens gemakkelijk herkennen door uitsluitingspictogrammen en een rode uitsluitingsgloed rond selectieblokken. Heb je deze uitsluitingspictogrammen niet nodig? Schakel ze dan eenvoudig uit.

Bekijk hoe het werkt
Maak eenvoudig selectie templates op basis van flowcharts | Ternair.com

Customer Journey flowchart

Bespaar extra tijd! Maak eenvoudig selectie templates op basis van flowcharts

Bij het aanmaken van een selectietemplate is het vanaf nu mogelijk om een template te maken van een selectie die meerdere flow tabbladen bevat. Stel je voor hoeveel tijd je kunt besparen bij het creëren van gemeenschappelijke customer journeys!

Bekijk hoe het werkt
Bewerk afbeeldingen en snippets eenvoudig 'inline' in de editor | Ternair.com

E-mail editor

Bewerk afbeeldingen en snippets eenvoudig 'inline' in de editor

Naast drag & drop kunnen afbeeldingen en snippets nu ook ‘inline’ worden bijgewerkt binnen de editor. Selecteer eenvoudig een andere afbeelding of snippet als je ze wilt vervangen, apart verwijderen is niet meer nodig.

Bekijk hoe het werkt

Overige wijzigingen

‘IN’ operator toegevoegd voor tekst en integer entiteittypes

Met deze nieuwe ‘IN’ operator ben je in staat om meerdere (tekst of integer) waarden te specificeren gescheiden door een komma (,). De ‘IN’ operator is een afkorting voor meervoudige OR-condities en wordt gebruikt om de noodzaak van meervoudige OR-condities te helpen verminderen.

Lees meer

Snippets parameters voor het instellen van specifieke snippet waarden bij gebruik van ternair-snippet-default

Met snippets parameters is het mogelijk om key:value waardes mee te geven aan snippet wat middels data-ternair-snippet-default automatisch wordt ingeladen in een template. Hiermee is het mogelijk om 1 snippet te gebruiken voor verschillende toepassingen wanneer er slechts kleine afwijkingen per toepassing zijn.

Bijvoorbeeld: een “RSS-artikelen snippet” waarin gedefinieerd is dat er standaard 3 items geladen worden. De waarde “3” hoeft niet meer in snippet zelf vastgelegd te worden maar kan middels data-ternair-snippet-parameters=”{aantalArtikelen: 3}” ingesteld worden in het template.

Het is ook mogelijk om meerdere parameters in te stellen: data-ternair-snippet-params=”{ start: 2, count: 5, condition: ’text();}”.

In desbetreffend snippet kunnen deze waardes, zoals je gewend bent bij personalisatie met mappingsvelden, middels blokhaken toegepast worden: [start] of [count] etc.

Lees meer

Personalisatie in RSS items toegestaan bij gebruik van merge-on-execute

Bij gebruik van de merge-on-execute functie, is het nu mogelijk om personalisatie code toe te voegen in je RSS content.

Bijvoorbeeld: je kunt [voornaam] toevoegen aan je RSS content. Wanneer het item via merge-on-execute in een e-mail wordt geladen en [voornaam] wordt gemapt, zal dit veld per e-mail worden gepersonaliseerd.

Zo is personalisatie niet meer alleen mogelijk via de editor, maar ook via externe content.

Lees meer

Volgende

Productnieuws September 2021

Vorige

Ternair lanceert nieuwe e-maileditor Ternair Marketing Cloud