Trainingen

Advanced training

Deze training is speciaal ontwikkeld voor Ternair gebruikers die een Ternair Expert willen worden en meer willen leren over de geavanceerde functies binnen de software. 

Tijdens de advanced training worden onderwerp besproken zoals het gebruik van webservices, webhooks, snapshots, dynamische content en A/B testen.

In deze training leer je verder:

 • Hoe je dynamische RSS-content in een e-mailing gebruikt en hoe je je content kunt personaliseren.
 • Hoe je codes (zoals couponcodes, toegangscodes of winactiecodes) kunt koppelen aan je doelgroepselecties.
 • Hoe je met een externe trigger, zoals een vergeten winkelmandje of nieuwsbriefinschrijving, een flow kan starten in Ternair.

 

De training heeft een praktische en klassikale insteek met opdrachten waarbij je de zojuist besproken lesstof meteen zelf gaat toepassen. Tijdens de training neemt elke cursist zijn of haar eigen laptop mee. 

Na het succesvol afronden van de training ontvang je het Ternair Expert Certificaat. Het is mogelijk om deze training met je collega’s te volgen.

 

Praktische informatie

Starttijd: 9.00 uur
Duur: 1 dag
Locatie: Online
Prijs: €450,-

Vereiste voorkennis
Voor deze training is het noodzakelijk dat je een betaalde licentie hebt van Ternair Marketing Cloud en je beschikt over de basisvaardigheden, zoals die aan bod komen in de Ternair Fundamental training.

Groepsgrootte
De training gaat door bij minimaal 4 cursisten en bevat maximaal 8 cursisten zodat we iedereen optimale persoonlijke aandacht kunnen geven.

 

Persoonlijk advies

Twijfel je of deze training goed aansluit bij je hulpvraag? Of wil je de training samen met collega’s volgen of wil je extra informatie ontvangen over de inhoud van de training? We helpen je graag. Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.

 

Ja, ik wil mij aanmelden!

  Volgende

  Ternair Clicks Training: campagnes met websitegedrag

  Vorige

  Fundamental training