Trainingen

Fundamental training

De fundamental training gaat in op de basis van Ternair Marketing Cloud en zorgt ervoor dat je na een dag zelf je weg kunt vinden in de tool en je eigen campagnes kunt bouwen, aanzetten en bijsturen.

Tijdens de fundamental training worden onderwerpen besproken zoals het selecteren van doelgroepen, het opstellen van e-mailings en het creëren van exportbestanden.

In deze training leer je verder:

 • Hoe je doelgroepen kunt ontdubbelen, splitsen of samples kunt maken.
 • Hoe je e-mail content kunt opmaken, aanpassen en personaliseren.
 • Hoe je exportbestanden kunt samenstellen en distribueren.
 • Hoe je de planning en uitvoering van campagnes automatiseert.

 

De training heeft een praktische en klassikale insteek met opdrachten waarbij je de zojuist besproken lesstof meteen zelf gaat oefenen. Tijdens de training neemt elke cursist zijn of haar eigen laptop mee.

Na het succesvol afronden van de training ontvang je het Ternair Associate Certificaat. Het is mogelijk om deze training met je collega’s te volgen.

 

Praktische informatie

Starttijd: 9.00 uur
Duur: 1 dag
Locatie: Online
Prijs: €450,-

Vereiste voorkennis
Voor deze training is het noodzakelijk dat je een betaalde licentie hebt van Ternair Marketing Cloud.

Groepsgrootte
De training gaat door bij minimaal 4 cursisten en bevat maximaal 8 cursisten. Zo kunnen we iedereen optimale persoonlijke aandacht geven.

 

Persoonlijk advies

Twijfel je of deze training goed aansluit bij je hulpvraag? Of wil je de training samen met collega’s volgen of wil je extra informatie ontvangen over de inhoud van de training? We helpen je graag. Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.

 

Ja, ik wil me aanmelden!

  Volgende

  Advanced training

  Vorige

  Ternair Clicks Training: campagnes met websitegedrag