Evenementen

Ontdek de kracht van geautomatiseerde klantdata!

Je rendement met 20-50% verhogen? Ontdek hoe je jouw klantdata optimaal geautomatiseerd inzet en meteen profiteert van:

  • Slimme marketingcampagnes: je doelgroep op het juiste moment bereiken zonder handmatig werk
  • Upsell op maat: je klantdata automatisch combineren met relevante producten
  • Meer doen met dezelfde mensen: je activiteit vergroten met de huidige capaciteit
  • Betere klantervaringen: je communicatie personaliseren voor iedere klant

Dit waardevolle webinar is speciaal voor eigenaren, marketeers en data-specialisten.

Stuur je regelmatig of soms e-mails naar klanten? Of laat je het door een marketingbureau doen op basis van exports van bestanden. Stuur je al je volgers dezelfde post op social media? Weet je niet welke klanten in zijn voor meer orders en welke bijna afhaken? Zet de volgende stap in data en automation.

 

Op woensdag 11 oktober om 12.00 uur organiseren we de masterclass “Meer rendement door het automatiseren van klantdata: de succesformule”. Hierin gaat Jorgos Thravalos in gesprek met Ceesjan de Vos, Marketing Sales Director van Ternair over zijn best practices voor hoe geautomatiseerde klantdata jouw rendement kan verhogen. Ceesjan de Vos heeft jarenlange ervaring in online marketing en data voor grote organisaties en het MKB. In 2016 ontving hij de nationale Customer Data Award van DDMA.

Mis deze kans niet. Til je bedrijf naar een hoger niveau met geautomatiseerde klantdata. Schrijf je nu in!

 

Aanmelden MasterClass

 

Logic4

Logic4 is er voor middelgrote organisaties in elke non-food sector binnen de groothandel en retail. Ondernemers en medewerkers verdienen meer overzicht, meer tijd en een efficiëntere werkwijze. Als innovatieve en flexibele speler helpen wij deze bedrijven vooruit. Dit doen we door alle bedrijfsprocessen onder te brengen in één gebruiksvriendelijk softwarepakket.

 

Ternair

Ternair, een vooraanstaand Nederlands softwarebedrijf, staat al vijf jaar in de top-5 van de Emerce100. Met de flexibele en praktische software en toegewijde marketing automation experts worden o.m. groothandels en MKB-retailers geholpen hun potentieel te benutten. Dit jaar is Ternair partner geworden van Logic4, waardoor koppeling met de data gestandaardiseerd is.

 

Volgende

De business case van data (gratis webinar)

Vorige

Het verschil maken met Marketing Automation (gratis webinar)