Nieuws

Vakmedianet en Ternair verlengen partnership

11 januari 2021

Vakmedianet - uitgever van onder meer Facto, Cobouw, Distrifood en AMT -  en Ternair hebben hun samenwerkingsovereenkomst verlengd. Het doel van de samenwerking is om de efficiency en effectiviteit van marketingcampagnes verder te vergroten.

Sinds 2012 werkt Vakmedianet met de Ternair. Als b2b-uitgeverij met meer dan vijftig titels streeft Vakmedianet voortdurend naar relevantie voor haar lezers. Met de Ternair Marketing Cloud is Vakmedianet in staat haar 1.5 miljoen lezers dagelijks te voorzien gepersonaliseerde content.

Ceesjan de Vos, Chief Marketing Officer bij Vakmedianet, over de samenwerking: “De software van Ternair is flexibel genoeg om aan onze wensen te worden aangepast, robuust genoeg om als professionele tool te worden ingezet en voldoende gebruikersvriendelijk om door de business zelf gebruikt te worden. Een typisch voorbeeld van ’the best of both worlds’.”

“Met behulp van data kunnen wij de customer journey van een klant volgen, de juiste content maken en hem op het juiste moment die content bieden. We hebben dus inzicht in wat de klant wil en wat hij doet en daar kunnen we onze content-strategie, en zelfs onze innovatie strategie op baseren. Door het gebruik van de Ternair Marketing Cloud besparen we tijd en realiseren we een hogere productiviteit. Daarnaast zien we een beter resultaat in onder meer clicks en openers,” aldus de Vos.

Hoe Vakmedianet gepersonaliseerde content toepast op websites | Ternair.com
Lees ook
Hoe Vakmedianet dynamische en persoonsgerichte content toepast op websites

Over Vakmedianet
Vakmedianet is de leidende b2b uitgeverij in Nederland met sterke redactionele merken voor professionals in tal van functies en branches. Het portfolio bestaat uit tijdschriften, online communities, kennisbanken, boeken, opleidingen en events. Vakmedianet maakt zo vakkennis op een aantrekkelijke manier toegankelijk voor professionals en biedt netwerken voor b2b adverteerders.

 

Over Ternair
Ternair ontwikkelt en levert marketing automation oplossingen en diensten voor middelgrote en grote organisaties die meer uit hun klantdata willen halen door deze op een effectieve en efficiënte manier toe te passen in 1-op-1 interacties met hun doelgroepen.

Ook aan de slag met krachtige 1-op-1 marketing automation?

Praat met een specialist en ontdek wat onze software voor jou kan doen.

Contact opnemen
Volgende

Uitkomsten klanttevredenheidsonderzoek en verbeteracties

Vorige

RAI Amsterdam kiest opnieuw voor Ternair