Nieuws

Uitkomsten klanttevredenheidsonderzoek en verbeteracties

25 januari 2021

In december 2020 hebben wij een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd. Het doel van dit onderzoek was het meten van de klanttevredenheid en het ontvangen van feedback op onze dienstverlening. Het resultaat? Onze klanten waarderen ons met gemiddeld een 8,5. Wij willen alle respondenten hartelijk danken voor de tijd en feedback die zij ons gegeven hebben.

Onderzoek

In het onderzoek hebben wij onze klanten naar hun ervaringen gevraagd binnen drie categorieën: de Tooling (Ternair Marketing Cloud), Support en Consultancy. Inmiddels zijn de resultaten geanalyseerd en willen wij de belangrijkste bevindingen graag delen.

Uitkomsten

Onze klanten waarderen ons met een gemiddelde score van 8,5. De mate waarin klanten ons zouden aanbevelen, de Net Promoter Score, heeft geresulteerd in een score van 69. Ter vergelijking, deze score ligt een stuk hoger dan het gemiddelde in de SAAS-branche (40 – 60).
We zijn ontzettend trots met de hoge tevredenheid van onze klanten. En we zijn vooral ook blij met de feedback waarmee wij onze dienstverlening verder kunnen optimaliseren en verbeteren.

Verbeteracties

Bij Ternair staat een klantgerichte en persoonlijke benadering centraal. We doen er alles aan om de klanttevredenheid op elk vlak te verbeteren. Op basis van de resultaten en de ontvangen feedback hebben wij de volgende acties ter verbetering gedefinieerd:

  • De snelheid van de Ternair Marketing Cloud;
  • De invulling van de handleiding.

In het eerste halfjaar van 2021 zijn diverse trajecten/ initiatieven gestart die bijdragen aan het verbeteren van deze punten.

Vervolgonderzoek

Het klanttevredenheidsonderzoek is erg waardevol. Het geeft ons inzicht in hoe klanten onze dienstverlening ervaren. We zullen het onderzoek dan ook blijven uitvoeren. In juni 2021 volgt een nieuw klanttevredenheidsonderzoek.

 

Vraag een demo aan

We laten je graag zien waarom onze software sneller en efficiënter is.

Nu aanvragen
Request a demo | Ternair

We zijn er om te helpen

Praat met een adviseur en ontdek wat onze software voor jou kan doen.

Stel je vraag
We zijn er om te helpen | Ternair
Volgende

Word jij onze Full Stack developer?

Vorige

Vakmedianet en Ternair verlengen partnership