Nieuws

Cosmetique Totale kiest Ternair voor gepersonaliseerde customer experiences

05 april 2021

Cosmetique Totale kiest Ternair voor haar omnichannel marketing en het bieden van een betere klantervaring. Deze samenwerking helpt Cosmetique Totale om haar doelgroepen en stakeholders gericht en gesegmenteerd te benaderen.

Cosmetique Totale is de marktleider en aanbieder van hoogwaardige paramedische behandelmethoden. Cosmetique Totale heeft voor Ternair gekozen om haar doelgroepen heel gericht en data-gedreven te kunnen benaderen op het juiste moment met relevante content via verschillende kanalen.

Nick Kerschgens, consultant van Cosmetique Totale bij Ternair, over de samenwerking: ‘Wij zijn erg blij dat Cosmetique Totale heeft gekozen voor onze oplossing. Cosmetique Totale heeft een duidelijke visie op marketing automation, customer engagement en het verhogen van de klanttevredenheid. Kortom een mooie en ideale partner om met Ternair Marketing Cloud te bouwen aan de toekomst.’

Zo zet je marketing automation in 2021 succesvol in | Ternair.com
Lees ook
Zo zet je marketing automation in 2021 succesvol in

Over Cosmetique Totale
Cosmetique Totale is sinds 2004 uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van hoogwaardige paramedische behandelmethoden voor definitieve ontharing, het verwijderen van tatoeages, acne, littekens, kalknagels, pigmentvlekken, couperose, huidverjonging en huidverbetering.

Over Ternair
Ternair ontwikkelt en levert marketing automation oplossingen en diensten voor middelgrote en grote organisaties die meer uit hun klantdata willen halen door deze op een effectieve en efficiënte manier toe te passen in 1-op-1 interacties met hun doelgroepen.

Ook starten met krachtige 1-op-1 marketing automation?

Praat met een specialist en ontdek wat onze software voor jou kan doen.

Contact opnemen
Ook starten met krachtige 1-op-1 marketing automation?
Volgende

Met Bouwmaat op weg naar 100% Omnichannel B2B retail

Vorige

Uitkomsten klanttevredenheidsonderzoek en verbeteracties