Nieuws

Ternair breidt Marketing Automation software uit met Quezy

25 september 2023

2 oktober 2023, IJsselstein. CDP en Marketing Automation softwarebedrijf Ternair uit IJsselstein neemt social mediatool Quezy.io per direct over van Dashed.

Quezy is een online tool voor het beheren van sociale media-accounts. Met Quezy worden updates en blogs op verschillende socials als facebook, X en LinkedIn centraal en per merk gecreëerd, geplaatst en beheerd en de activiteit gevolgd. Berichten kunnen in de tool worden opgemaakt en ingepland via een contentkalender. Quezy wordt ingezet door marketing en communicatieprofessionals van eindgebruikers en door bureaus, die per klant separate accounts kunnen inrichten.

Ternair ziet Quezy als een uitbreiding op de marketingkanalen in haar softwareproduct Ternair Campaign. Directeur Eelco Gerritsma: “Wij kiezen ervoor om op alle vlakken ons product en dienstverlening voor marketeers te verbeteren. Dat betekent blijven ontwikkelen op de zogenoemde 4 D’s: Data, Decisions, Design&content en Distribution. Quezy valt zowel in Distribution als Design&content. Een waardevolle aanvulling voor onze gebruikers”.

Voor directeur Robin van Maasakker van marketingbureau Dashed betekent de overname dat zijn bureau zich weer volledig op reguliere werkzaamheden en projecten kan richten. “Quezy vult een gat in de markt van social mediamanagement tooling en is voor de toekomst in betere handen bij een bedrijf dat dagelijks met marketingsoftware bezig is. Ik ben blij dat het product een mooie plek heeft gevonden bij Ternair, een Nederlands bedrijf met een mooi marketingproduct en een goede supportafdeling”.

De overname gaat per direct in. Voor gebruikers van Quezy verandert er niets, klanten van Ternair krijgen toegang via hun klantportaal. Ternair gaat de tool verder integreren en doorontwikkelen als onderdeel van haar Marketing Automation platform.

Geïnteresseerd in Quezy of Ternair Marketing Automation? Neem contact op met Ceesjan de Vos, Marketing Sales Director: c.de.vos@ternair.com, 06 50 244 295 of via interesse@ternair.com.

Volgende

IJsselstein is een unieke fiets rijker

Vorige

Ternair groeit verder met Nedvest