Nieuws

RAI Amsterdam kiest opnieuw voor Ternair

06 januari 2021

RAI Amsterdam en Ternair hebben de samenwerking met drie jaar verlengd. Sinds 2006 werkt RAI met de Ternair Marketing Cloud.

Met de contractverlening willen RAI Amsterdam en Ternair de 1-1 communicatie richting haar doelgroep verder optimaliseren. Het gaat erom dat de bezoeker precies de informatie krijgt die hij of zij zoekt en de exposant op basis van matchmaking contact kan leggen met de juiste doelgroepen.

“Wij hebben gekozen voor de Ternair Marketing Cloud, omdat het samenspel van deze oplossingen maakt dat wij onze data t.a.v. onze marketing operatie op orde hebben en op relevante, directe wijze met onze klanten kunnen interacteren. Ook bij de verdere optimalisatie van onze klantinteractie zoals leadgeneratie en personalisatie op onze websites biedt de Ternair Marketing Cloud ons een variatie aan mogelijkheden.”

Melanie Vergeer, consultant van RAI Amsterdam bij Ternair, over de samenwerking: “We zijn ontzettend blij dat RAI Amsterdam de samenwerking met Ternair heeft verlengd. We hebben de afgelopen jaren grote stappen gemaakt in de automatisering van de marketingprocessen. De komende jaren willen we de contactmomenten optimaliseren en zo de klantwaarde door 1-1 data-gedreven marketing voor RAI Amsterdam verder verhogen.”

Hoe de RAI 10% meer bezoekers werft | Ternair.com
Lees ook
Hoe RAI Amsterdam 10% meer bezoekers werft met contentmarketing en gepersonaliseerde mailings

Over RAI Amsterdam
RAI Amsterdam is een internationale beurs- en congresorganisatie. Als faciliterende partij creëren wij de ideale condities waarin inspirerende ontmoetingen plaatsvinden en krachtige verbindingen ontstaan. Als organiserende partij verbinden wij met inspirerende nationale en internationale evenementen context, content en communities.

Over Ternair
Ternair ontwikkelt en levert marketing automation oplossingen en diensten voor middelgrote en grote organisaties die meer uit hun klantdata willen halen door deze op een effectieve en efficiënte manier toe te passen in 1-op-1 interacties met hun doelgroepen.

Ook starten met krachtige 1-op-1 marketing automation?

Praat met een specialist en ontdek wat onze software voor jou kan doen.

Contact opnemen
Ook starten met krachtige 1-op-1 marketing automation?
Volgende

Voorbereiden op Apple’s Mail Privacy Protection

Vorige

Fijne feestdagen en een succesvol 2021